Lansingh bewinD

Samen zorgen voor een financiële balans

Maak kennis met

 Monique van Huis
Assistent- Beschermingsbewindvoerder

'Wat is jouw verhaal?'

Mijn verhaal begint in 2008 met de start in het mooie vak bewindvoering.
Ik was in deze periode een alleenstaande werkende ouder. Dat was af en toe een best pittige tijd, ook financieel. Schoolkosten van het voorgezet onderwijs, sportclubs die betaald moesten worden en de kleding die ze ervoor nodig hebben. En je wilt als (alleenstaande) ouder je kinderen alles geven, wat gewoon weg niet altijd kan. Je moet continu keuzes maken.

Ik weet dus ook helaas als geen ander hoe het is, als er niet veel financiële ruimte is. Hoe het is om keuzes te moeten maken wat wel kan, en wat niet kan.

Het kan iedereen gebeuren dat er op een bepaald moment in je leven financiële problemen ontstaan. Waardoor het betalen van de vaste lasten niet meer gaat of problemen gaat opleveren.
Er is geen rede u daarvoor te schamen, zeker in de tijden van nu. Het is voor veel mensen lastig met de oplopende kosten om alles te kunnen, en te blijven betalen.

Tot 2019 ben ik werkzaam geweest als beschermingsbewindvoerder, maar moest ik stoppen vanwege ziekte.
Na deze periode van ziekte krijg ik nu de kans om weer terug te stappen in het vak als assistent-beschermingsbewindvoerder.

Bij Lansingh bewind doet Sabina de gesprekken. Zij is het gezicht van Lansingh Bewind en zij zal ook alle gesprekken blijven voeren met u als klant/begeleiding.
Wij zijn voor duidelijkheid, niet iedere keer wisselende gezichten, u weet bij ons waar u aan toe bent.
Samen doen wij de administratieve taken uitvoeren in uw dossier. Het kan dus wel voorkomen dat u mij spreekt via e-mail.

“Ik werk zoals ze dat zo mooi noemen achter de schermen.”

Ben u al klant bij Lansingh bewind, dan veranderd er voor u niets in het contact met Sabina.
Het contact met haar blijft hetzelfde. Zij is nog steeds de persoon die u kunt appen, bellen of
e-mailen.