Lansingh bewinD

Samen zorgen voor een financiële balans

Welkom op de website van Lansingh Bewind

Samen zorgen voor een financiële balans is waar Lansingh Bewind voor staat. 

Beschermingsbewind is er voor iedereen van 18 jaar of ouder die tijdelijk of langdurig niet in staat is om voor zijn eigen financiën te zorgen. 

In uw leven kan er een moment ontstaan dat u uw financiële zaken niet langer zelf kunt beheren. Dit kan komen door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom, werkloosheid, een echtscheiding of problematische schulden.  

Ook kan het noodzakelijk zijn om beschermingsbewind aan te vragen wanneer er sprake is van financieel misbruik.

Lansingh Bewind is er voor iedereen om de financiële balans weer terug te krijgen.

Lansingh Bewind is onder andere actief in de regio Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Den Haag en omstreken. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden als u niet in deze regio woonachtig bent.


Video uitleg beschermingsbewind rechtbank In de video wordt aangegeven dat het verzoek voor onderbewindstelling door de rechthebbende of door een familielid wordt ingevuld. 

Uiteraard kan Lansingh Bewind hier ook voor zorgen en u hierbij helpen.Lansingh Bewind voldoet aan de kwaliteitseisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM en is lid van de brancheorganisatie NBBI. Daarnaast is Lansingh Bewind aangesloten bij het convenant beschermingsbewindvoerders van de gemeente Rotterdam. Ook is Lansingh Bewind intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.