Lansingh bewinD

Samen zorgen voor een financiële balans

Maak kennis met

Sabina Podgorica 

Eigenaresse en Beschermingsbewindvoerder


'Wat is jouw verhaal?' Een vraag die ik vaak aan cliënten stel bij een 1e intakegesprek.

Mijn verhaal begint in 2009. In dit jaar ben ik gestart met de HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening.

De jaren van mijn opleiding waren soms pittig. Niet alleen vanwege de opleiding, maar omdat ik tijdens mijn studie een alleenstaande moeder was. Studeren en zorgen voor een klein mensje was op sommige momenten zwaar. Elke maand opnieuw moest ik de eindjes aan elkaar knopen. De aandacht voor fondsen en instanties waren toen een stuk minder. Net als vele anderen wist ook ik  daarin de weg niet goed te vinden. Naast mijn studie werkte ik zoveel als ik kon om alles te kunnen betalen. Met de verantwoordelijkheid die ik had voor een klein mensje viel dat niet altijd mee.

Door mijn opleidingen en het rondkomen van een klein budget, heb ik veel geleerd. 

Na het werken in verschillende juridische vakgebieden, kwam ik terecht in het bewindsvak waar ik mijn passie voor het vak heb gekregen. Vaak heb ik toen gedacht; dit had mij ook kunnen overkomen.

Met deze gedachte en ervaringen heb ik besloten om mijn eigen kantoor te starten.

Iedereen heeft net als ik een eigen verhaal. Ben je studerend, werkend of dakloos? Ben je verslaafd of een alleenstaande ouder? Vind je het lastig om met je geld om te gaan door een lichamelijke of geestelijke beperking? Ben je een oudere die moeite heeft met de digitale wereld? Want wat veranderd er een hoop. Of gewoon omdat je niet weet hoe je je budget moet rondkrijgen met de inkomsten die je hebt.

Persoonlijke aandacht, vertrouwen en duidelijkheid is waar ik voor sta. Ieder mens is uniek en iedere situatie is anders. Waar de een voldoende heeft aan 1 intakegesprek, heeft iemand anders er misschien 2 of meer nodig.

Samen gaan we om de tafel zitten om een plan te maken wat bij jou past. Wat wil je? Wat zijn jouw doelen? En wat wil je bereiken?

‘Wat is jouw verhaal en hoe kan ik jou daarbij helpen?’

Een afspraak maken mag altijd, het verplicht je tot niets. Soms helpt het om even met een ander te kijken naar je financiële situatie. 

Ook wanneer je twijfelt aan bewind maar wel graag informatie wilt, mag je altijd bellen of een e-mail sturen.