Lansingh bewinD

Samen zorgen voor een financiële balans

Jeugdfonds Sport en Cultuur


Is er thuis te weinig geld om uw kind te laten sporten of iets aan kunst en cultuur te laten doen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigde attributen. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is, lid worden van een sportclub of een dans-, muziek-, kunst– of theaterschool. 

Hoe werkt het? 

U kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Lansingh Bewind is intermediair bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur en kan de aanvraag voor haar klanten indienen. Lansingh Bewind kent de spelregels en weet of uw kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan uw kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. 

Wat is het bedrag? 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie / het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de sportclub of vereniging betaald. U ontvangt eventueel ook een waardebon voor sportattributen, die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. 

 Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.